Pobo Page Builder spouští blog

14.09.2021
« Zpět na výpis článků

Spouštíme Pobo blog


Dnes jsme spustili na našem webu blog, na kterém budou vycházet pravidelné články z oblasti copywritingu, SEO a  linkbuildingu.

Nebudou také chybět pravidelné novinky a plánované funkce, které chystáme v nejbližší době spustit v našem editoru.

Pobo Page Builder spouští blog

Na co se můžete těšit?


1. Podpora více jazyků u produktů 

Podporu více jazyků u produktu (tzv. „multilang“) plánujeme nasadit  25. do 26. září v nočních hodinách (během této doby nebude Pobo Page Builder dostupný). V základním nastavení bude dostupná čeština a slovenština, další jazyky budou přidávány postupně (popřípadě nám napište na info@pobo.cz s informací, jaký jazyk potřebujete přidat). 

Aktualizace:

7. října 2021 - Překlady pro dlouhé popisky popisky a sdílené popisky jsou hotovy

Do konce zbývá:

  • Překlady názvů produktů
  • Překlady krátkých popisků


2. Funkce „Přidání widgetu do oblíbených“  [hotovo]

Z interních dat víme, že velmi často používáte widgety s totožným obsahem. Chceme Vám maximálně usnadnit práci, proto přidáme ke každému widgetu u popisků produktů, blogu i sdílenému obsahu ikonu srdíčka, pomocí kterého si přidáte widget do seznamu oblíbených, který si poté můžete následně vložit kamkoliv budete chtít. Widget se do oblíbených přidá včetně obsahu, obsah tedy nebudete muset psát znova.


3. Popisky pro kategorie 

Pobo Page Builder plánujeme v brzké době spustit také pro kategorie, u kterých Vám editor umožní vytvářet popisky stejně jako pro produkty nebo blog. Můžete si tak přidat interaktivní obsah bez znalosti HTML či CSS, o vše se postará Pobo.