Ponořte se do budoucnosti e-commerce na Reshoperu 2024!

02.05.2024
« Zpět na výpis článků

Ponořte se do budoucnosti e-commerce na Reshoperu 2024!

Reshoper 2024 se blíží a slibuje být událostí roku pro každého, kdo má co dočinění s online prodejem, marketingem a inovacemi v e-commerce. Tak pojďme na to!

Ponořte se do budoucnosti e-commerce na Reshoperu 2024!

Co je Reshoper?

Pro ty z vás, kdo ještě nejsou s Reshoperem seznámeni: představte si místo, kde se setkávají nejzkušenější mysli e-commerce světa, kde se sdílejí nejnovější postupy, kde technologie a obchodní strategie jdou ruku v ruce a kde můžete na vlastní kůži zažít, jak se digitální trh vyvíjí a kam směřuje. Ano, to vše je Reshoper.

Ponořte se do budoucnosti e-commerce na Reshoperu 2024!

Kdy a kde?

Kdy? 15. května 2024

Kde? PVA EXPO Praha

  • Pro e-shopy vstup zdarma!

Co vás čeká na Reshoperu 2024?

  • Keynote přednášky: Poslechněte si inspirativní přednášky od lídrů průmyslu a vizionářů, kteří se podělí o své zkušenosti a předpovědi pro budoucnost e-commerce. 
  • Workshopy a semináře: Získáte praktické znalosti od expertů, kteří vám ukážou, jak využít nejnovější nástroje a taktiky pro zvýšení prodeje a zlepšení zákaznické zkušenosti. 
  • Networking: Nechte se unést atmosférou plnou networkingových příležitostí. Spojujte se s potenciálními obchodními partnery, posilujte vztahy a rozšiřujte svojí profesionální network.
  • Expozice technologií: Prozkoumejte expozici, kde největší hráči i start-upy prezentují své nejnovější produkty a služby. Uvidíte, co je nového v AI, VR, AR a dalších technologiích transformujících e-commerce.

Proč byste si to neměli nechat ujít?

Reshoper není jen o poslouchání a sledování. Je to o akci, o získání nástrojů a dovedností, které můžete okamžitě aplikovat na svůj byznys. Je to o tom být o krok napřed, pochopení trendů, než se stanou mainstreamem, a o setkání s lidmi, kteří mohou ovlivnit vaši kariéru nebo podnikání.

P.S. pro malý sneak peak se můžete podívat na video z minulého roku

Ponořte se do budoucnosti e-commerce na Reshoperu 2024!

Pobo Page Builder na Reshoperu!

Pokud snad hledáte ještě další důvod proč byste měli Reshoper navštívit tak tady ho máte! Na letošním Reshoperu se totiž můžete setkat s i naším týmem! Rádi se s vámi setkáme a vyslechneme váš feedback, který je pro nás důležitý. Nebo se zastavte jen tak, moc rádi vás uvidíme :)

Jak se zúčastnit?

Zajistěte si místo na Reshoperu 2024 ještě dnes! Stačí navštívit webovou stránku a zaregistrovat se, pro získání základní vstupenky zcela zdarma!


Vstupenky na Reshoper