Pozvánka na E-commerce Day

03.04.2024
« Zpět na výpis článků

Pozvánka na Ecommerce day v Bratislavě

E-commerce Day je celodenní konference zaměřená na e-shopy, která nabízí inspirativní program s přednáškami, workshop s experty v oboru e-commerce, poradenskou zónu a možnost networkingu. Také tam budete mít možnost se setkat s naším kolegou Michalem!

Pozvánka na E-commerce Day

Kdy a kde?

  • Čtvrtek 11. dubna 2024
  • Galvaniho 16880/28, Bratislava

(Zdarma pro e-shopy)

Pozvánka na E-commerce Day

Co je E-commerce day?

E-commerce Day je konference zaměřená na online obchod, kde se setkávají odborníci a podnikatelé k diskusi o aktuálních trendech, strategiích a novinkách v e-commerce. Je to skvělá příležitost k učení, sdílení zkušeností a navazování obchodních kontaktů v digitálním prostředí. 

Na co se můžete těšit?

V Michalově přednášce se dozvíte, jak propojit marketing s designem vašich e-shopů. Zjistíte jak udělat vaše vstupní stránky lákavější pro zákazníky a zvýšit tak jejich konverzi. Dostanete praktické tipy, které můžete hned vyzkoušet.

Pozvánka na E-commerce Day

Propojení marketingové strategie se vstupními stránkami e-shopu


V rámci přednášky se zaměříme na optimalizaci vstupních stránek e-shopů. Ukážeme, jak zkombinovat strategii online marketingu s vstupními stránkami pro dosažení vyššího konverzního poměru. Odhalíme, co vstupní stránka potřebuje, aby byla efektivní. Zjistíme, jaké informace fungují nejlépe. Pobavíme se o vlivu recenzí, informací o prodejně a dalších faktorech na rozhodování zákazníka a úspěšnost e-shopu. Získejte cenné poznatky a tipy pro zvýšení konverze vašeho e-shopu.


Nezapomeňte si poznačit datum a přidejte se k nám na E-commerce Day pro nezapomenutelné setkání s odborníky!



Více o E-commerce Day