Kde se letos potkáme?

23.01.2024
« Zpět na výpis článků

Kde se letos potkáme?

Pokud se zajímáte o vývoj e-commerce světa, máme pro vás pár eventů které si nesmíte nechat ujít. A co víc můžete se tam setkat s naším týmem! Tak se na ně společně podívejme…

Kde se letos potkáme?

 E-commerce Prague 

Kdy? 8.2.2024

Kde? WPP Campus (Bubenská 1, Praha-Holešovice) 

Akce pro naše klienty: 10% sleva (napište na podporu Chci slevu na konferenci)

Kde se letos potkáme?

Premiéra na E-commerce Prague!

Na E-commerce Prague se můžete setkat s mezinárodními speakery a komunitou. Možností je i účast na řízeném mentoringu ve kterém si vyberte z účastníků konference hosty, se kterými byste se rádi potkali, pořadatelé konference vás potom pomohou propojit! Akce také nabízí mastermind skupiny ve kterých můžete se zkušenými lektory a ostatními účastníky probírat konkrétní témata či akce. S námi se tam budete moct setkat jako se silver partnery!

Více o evetu

E-commerce day

Kdy? ve čtvrtek 11. dubna 2024

Kde? v prostorách hotelu Vienna House Easy

Vzhůru na workshopy!

Na E-commerce Day ve slovenské Bratislavě se budete moci setkat s naším kolegou Michalem, který vám poví o propojení strategie online marketingu se vstupními stránkami pro vyšší konverzní poměr. Na konferenci se sejde více jako 430 účastníků. Můžete se také těšit na 10 zajímavých workshopů (včetně našeho.) Ecommerce-day bude skvělou možností propojení s dalšími nadšenci a získání nových informací i kontaktů.

Více o eventu

Kde se letos potkáme?

Reshoper 

Kdy? 15. května 2024

Kde? PVA EXPO Praha

Kde se letos potkáme?

Opět na Reshoperu!

Letos budete mít už potřetí tu možnost nás vidět na Reshoperu! Sejde se tam více než 130 vystavovatelů a 4000 majitelů českých a slovenských e-shopů. Můžete se těšit na náš rozrostlejší tým a spolu s námi i na spoustu zajímavých přednášek. I my na Reshoperu vždy získáme nové podněty ať už od stálých uživatelů, nebo nováčků. Moc rádi vás tam uvidíme a jako vždy přivítáme váš feedback!

Více o eventu

Kde se letos potkáme?

Potřebujete poradit? Nevíte si rady?

Jmenuji se Sára a rád Vám s čímkoliv pomůžu. Napište na info@pobo.cz