Srovnání Page Builderů pro Shopify: Který je ten nejlepší pro vaše online obchodování?

02.11.2023
« Zpět na výpis článků

Srovnání Page Builderů pro Shopify

V tomto článku provedeme podrobné srovnání nejpopulárnějších Page Builderů pro Shopify a pomůžeme vám najít ten správný nástroj pro zlepšení vizuálního designu a efektivity vašeho e-shopu.

Srovnání Page Builderů pro Shopify: Který je ten nejlepší pro vaše online obchodování?

Pokud se chystáte vytvořit nebo vylepšit svůj online obchod na platformě Shopify, pravděpodobně jste již narazili na koncept "Page Builderu." Page Buildery jsou nástroje, které vám umožňují snadno vytvářet a upravovat stránky vašeho e-shopu bez nutnosti znalosti programování. V dnešní době existuje na trhu několik Page Builderů pro Shopify, ale který z nich je ten nejlepší pro vaše konkrétní potřeby? 

Shogun

  • Výhody: Shogun je populární aplikace třetí strany pro tvorbu stránek. Nabízí pokročilé možnosti úprav, testování A/B a je vhodný pro začátečníky. Nabízí drag and drop editor a možnost tvorby copywritingového textu s pomocí AI. 
  • Nevýhody: Nejlevnější plán stojí 690kč měsíčně a je velice omezen na úpravu 10 produktových stránek na měsíc. Nejlepší plán vás může přijít na 115 tisíc kč ročně. Je tedy vhodný převážně pro velké e-shopy.

PageFly:

  • Výhody: PageFly nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní s funkcí drag and drop, různé šablony a responzivní designy. Podporuje vlastní kódování pro pokročilé uživatele.
  • Nevýhody: Omezené možnosti ve zdarma verzi. Pro získání přístupu ke všem pokročilým funkcím a možnostem PageFly je třeba platit měsíční nebo roční poplatky. Cena může být překážkou pro menší podniky nebo jednotlivce. Je třeba platit za upravení omezeného počtu produktů.

Gempages Page Builder:

  • Výhody: Gempages je známý pro své snadné použití, responzivní designy a možnosti pokročilých úprav. Obsahuje řadu předem vytvořených šablon a podporuje pokročilé úpravy. Na rozdíl od dalších Page Builderů nabízí základní tarif bez omezení na publikované stránky. 
  • Nevýhody: Stejně jako jiné prémiové nástroje pro tvorbu stránek může být relativně drahý. Základní tarif stojí 670kč měsíčně, jelepší plán stojí 4 600kč měsíčně.  

Zipify Pages:

  • Výhody: Zipify Pages nabízí funkce jako přizpůsobitelné šablony, testování A/B a nástroje pro optimalizaci míry konverze. 
  • Nevýhody: Zaměřuje se více na marketingové funkce a může být nákladný. Simple tarif stojí 690 korun měsíčně ale nabízí jen velice omezené možnosti vytváření stránek (pouze 5 landing stránek, 1 produktová a jeden blog post.)

Pobo Page Builder:

  • Výhody: Tarif start stojí 300 kč měsíčně což zahrnuje neomezené úpravy produktových stránek, kategorií a blogů. Nabízí možnost sdílených popisků, Integrovaný IDE editor, ve kterém můžete psát vlastní CSS a SCSS a kopírování popisků produktů. V jakémkoliv tarifu je možnost dokupovat kredity s jejichž pomocí je možné vytvářet popisku produktu s widgety umělou inteligencí. V pokročilejších tarifech je potom možnost nastavení a vyhodnocení AB testu nebo vytvoření vzhledu popisků na míru eshopu. 
  • Nevýhody:  Relativně novější přístroj s menším týmem. Zatím nenabízí předpřipravené šablony. Některé menší funkce se mohou v rámci vývoje měnit.
Srovnání Page Builderů pro Shopify: Který je ten nejlepší pro vaše online obchodování?

Potřebujete poradit? Nevíte si rady?

Jmenuji se Michal a rád Vám s čímkoliv pomůžu.