Sleva 50% na tarif Profi! A jak ho nejlépe využít?

11.09.2023
« Zpět na výpis článků

Sleva 50% na tarif PROFI!

Chcete si vyzkoušet tarif Profi? S naší skvělou akcí nikdy nebyla lepší příležitost! Do konce září můžete využít naší 50% slevy! Pojďte se s námi podívat na features které se skrývají pod tarifem PROFI!

Sleva 50% na tarif Profi! A jak ho nejlépe využít?

Co je tarif PROFI, jaké má výhody a proč do něj investovat?

V dnešním rychle se rozvíjejícím digitálním světě je důležité držet krok s inovacemi a poskytovat nejen kvalitní produkty, ale také efektivní online přítomnost. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je využití tarifu Profi. Tento tarif nabízí řadu výhod a možností, které vám umožní lépe řídit a optimalizovat váš online byznys. Pojďme se podívat na to, co tarif Profi nabízí a proč byste do něj měli investovat.

1. Úprava vzhledu popisků na míru e-shopu

Náš tým programátorů je připraven zvýšit atraktivitu vašeho e-shopu! S Pobo Profi získáte popisky na míru, které nejenže budou plně odpovídat designu vašeho webu, ale také dodají vašim produktům neodolatelný vzhled a profesionální dojem.

2. Prioritní zákaznická podpora

S Pobo Profi nejste jen číslem v řadě. Naše prioritní zákaznická podpora je tu pro vás, abychom vám poskytli ty nejlepší služby. Nejenom, že budeme k dispozici prostřednictvím e-mailu a telefonu, ale také zajistíme, že na vaše dotazy a požadavky budeme reagovat v nejkratším možném čase. S námi se budete cítit jako VIP zákazník!

3. Hromadné přidávání Sdílených popisků

S Pobo Profi vám nabízíme revoluční způsob správy popisků produktů. Po vytvoření popisků produktů je můžete rychle aplikovat na libovolný počet produktů pomocí sdílených popisků. Už se nemusíte trápit ručním zadáváním popisků pro každý produkt zvlášť – ušetříte čas a energii, kterou můžete věnovat rozvoji svého e-shopu. S Pobo Profi je správa popisků produktů hračka!

4. Správa Externích Účtů

Díky tarifu Profi máte možnost spravovat externí účty, například právě copywriterů, brigádníků nebo externistů, což usnadňuje koordinaci a spolupráci na obsahu. Tím dosáhnete konzistentního a kvalitního obsahu i v případě, že spolupracujete s více lidmi.

5. Podpora Více Jazyků

Vytváření popisků ve více jazycích na jednom místě je pro expanzi vašeho podnikání neocenitelné. Tarif Profi vám umožňuje snadno vytvářet a spravovat obsah v různých jazycích, což vám otevírá dveře k novým trhům a zákazníkům.

6. Kompatibilní Popisky pro Marketplace

Pokud využíváte online marketplace, tarif Profi vám umožňuje snadno nastavit kompatibilní režim, který zajišťuje, že vaše popisky budou perfektně zapadat do různých platform a zajistí vám maximální dosažitelnost.

Další výhody které tarif Profi přináší:

Sleva 50% na tarif Profi! A jak ho nejlépe využít?

Automatický překlad jednoho popisku pomocí DeepL

Na jeden klik přeložíte popisek 1 produktu.
Sleva 50% na tarif Profi! A jak ho nejlépe využít?

Hromadné překlady popisků všech produktů pomocí DeepL

Na jeden klik přeložíte všechny produkty.
Sleva 50% na tarif Profi! A jak ho nejlépe využít?

Nastavení a vyhodnocení prvního A/B testu

Měření a vyhodnocení vlivu popisků na objednávky pomocí A/B testu.
Sleva 50% na tarif Profi! A jak ho nejlépe využít?

Fotobanka s 5 000 000 obrázky

Obsah můžete obohatit o fotky z fotobanky, vybírat můžete z 5 milionů obrázků

Investice do tarifu Profi se rychle může vyplatit prostřednictvím efektivní správy obsahu, zvýšené produktivity a rozšíření do nových trhů. V konkurenční krajině je důležité využít všech nástrojů, které vám pomohou vyniknout a dosáhnout úspěchu. Tarif Profi je investicí do budoucnosti vašeho podnikání!


Podívejte se jak fungují sdílené popisky?


Uvažujete o tarifu PROFI?